Stijlvolle rouwdozen en draagtassen voor rouwdeelnemingen en rouwbrieven

De rouwdozen van Buromac uit ons uniek gamma ‘In Memoriam’, vervaardigd uit kwaliteitsvolle materialen, zijn speciaal ontworpen om tal van documenten in op te bergen: rouwbrieven, rouwkaarten, rouwgedachtenissen, steunbetuigingen of persoonlijke spullen van de overledene.

Er is enerzijds de exclusieve rouwdozencollectie die bedrukt is met een sobere afbeelding van een zitbank, wat meteen ook het serene karakter van deze collectie weergeeft. Je kan kiezen voor een lage rouwdoos ofwel voor een hoog model.

Daarnaast bracht Buromac ook de 'Goldline collectie' op de markt. Dit zijn vouwbare dozen in goudtinten, waarop een opdruk in foliedruk kan uitgevoerd worden. Deze prachtige vouwdozen in drie formaten zijn voorzien van een magneetstrip zodat ze makkelijk kunnen openen en sluiten. 

Nieuw in ons gamma: Handgemaakte luxe draagtas in kwaliteitspapier
•  Afgewerkt in krasvrije matte plastificatie
•  Voorzien van een stevig geweven draaglint
•  Verkrijgbaar in zwart en goud, passend bij de Goldline opbergdozen 
•  Tweezijdig te bedrukken in folie met uw bedrijfsgegevens of uw logo

Ref: 
610.903
Ref: 
610.904
Ref: 
610.905
Ref: 
610.901
Ref: 
610.906
Ref: 
610.902
Ref: 
610.907

Naast de grote dozen bieden wij ook een stijlvol souvenirdoosje aan (100 x 100 x 25 mm), bedrukt met de afbeelding van de bank. Dit doosje is ideaal om een crematiesteentje in te bewaren, juwelen of andere kleine voorwerpen van een dierbare overledene.

Bekijk ook ons aanbod gedenkboeken en rouwregisters als perfecte aanvulling op onze collectie rouwdozen.